Om Bouleservice

Kontakt

Telefon: 070-3249783
E-post: info@bouleservice.se
Tradera
http://twitter.com/Bouleservice
Facebook

Plusgiro: 306 709-7
Bankgiro: 5097-4864

Organisationsnummer: SE8604181696

Innehar F-skattsedel

—————————————-

Hejsan!

Patrik Norén var namnet! Jag har spelat boule sedan 1998 då en granne visade mig vad det innebär att kasta med metallklot, jag fastnade direkt! Sedan dess har jag har spelat i juniorlandslaget med de största meriterna i Franska Lons-Le-Saunier 2001 när vi tog Junior VM-silver och i Belgien 2002 och vann ett Nordsjöguld. De kunskaperna jag samlat in under läger, tävlingar och möten har kunnat använda i mitt arbete med att ta fram ett så bra underlag som möjligt för dig som vill träna på en högre nivå.

I Juni 2007 bestämde jag mig för att starta Patrik Noréns Bouleservice i Eskilstuna. Logotypen som fått det populära namnet “Kulan-Bulan” är tecknad av min syster, Jennie Norén. Kulan-Bulan var ett av de första momenten i mitt nystartade företag. I Augusti 2007 började jag dessutom studera informationsdesign på Mälardalens högskola i Eskilstuna och vartefter jag kom framåt kunde jag använda mina nyvunna kunskaper i mitt arbete som företagare. 2011 gick Kulan-Bulan i pension och ersattes av den nuvarande logotypen som fått ett populärt namn Netboule

2008 startades sidan bouleservice.se, en portal mot alla kunder i Sverige, ett populärt uppslagsverk och en lättöverskådlig introduktion för nybörjaren. 2011 öppnade webbshopen bouleserviceshopen.se vilket startade en ny tid i mitt företagande med ökad tillgänglighet och fler möjligheter att handla för alla kunder.

Vision

Jag strävar efter att ständigt ligga under de rekommenderade priserna från leverantörerna. Det står högt i kurs hos mig att du som kund ska få den bästa möjliga servicen. Jag ser till att du får service från fabrik till importör, importör till leverantör, leverantör till mig och från mig till dig. Personlig och tät kontakt kan du lita på!