Telefon: 070-324 97 83
E-post: info@bouleservice.se
Bankgiro: 5097-4864
Swish: 123 288 81 54

Organisationsnummer: SE8604181696

Innehar F-skattsedel

—————————————-

Hejsan!

Jag heter Patrik Norén och jag äger och driver Bouleservice sedan 2007.

I företaget finns klot, tillbehör och annat användbart för dig som spelar boule eller ska börja spela.
Men det är inte hela utbudet. När du handlar hos mig handlar du inte bara av en shop, som skickar varorna du beställer, du handlar utav en person som sätter service i första rummet. Oavsett om du handlar i webbshopen, ringer eller träffar mig personligen så ser jag till att hålla uppe den personliga kontakten från att du beställt av mig, under tiden leveransen bearbetas och om det önskas även uppföljning efter leverans. Jag vill se till att du alltid är nöjd med vad du får. Till min hjälp att ta fram nuvarande utbud har jag haft kunder, vänner, samarbetspartners, klubbkamrater och familj som kommit med åsikter och förslag.

“Materialet gör inte spelaren” är en mening som ofta uttalas när jag är ute och säljer eller pratar med kunder på telefonen. Därför har jag arbetat hårt med att ta fram olika upplägg för träningsmetoder, psykologi, pedagogik, och lagdynamik. Allt finns förpackat i kompletta träningsläger och lektioner. För klubbar som vill satsa hårt har jag utöver de vanligaste övningarna även tagit fram ett trestegskoncept där deltagarna får utbildning djupt inom de viktigaste områdena för att bli en vinnare både på och vid sidan om banan.

Kort om mig
Jag har spelat boule sedan 1998 och har varit ute i Europa och spelat en hel del.2001-2003 var jag en del i juniorlandslaget med bland annat ett Junior-VM-silver som bästa merit. Tack vare de tränare och spelare jag träffat och de upplevelser mina resor har bjudit på har jag fått tillräckligt mycket erfarenhet för att kunna ge dig som kund bästa möjliga (boule)service. Både vid köp av klot och vid träningsläger.

Här får du några snabba fakta om mig:
– Jag har en kandidatexamen i Informationsdesign vid Mälardalens Högskola i Eskilstuna
– Jag spelar piano och gitarr
– Utöver boule och andra verksamheter är jag mycket intresserad av loppisar, auktioner och antikt
– Jag har varit delaktig i och startat upp totalt fyra företag som inte är mina egna
– Totalt har jag fyra verksamheter i mitt företag varav tre är aktiva för tillfället, både i Sverige och internationellt.

Vision

Jag strävar efter att ständigt ligga under de rekommenderade priserna från leverantörerna. Det står högt i kurs hos mig att du som kund ska få den bästa möjliga servicen. Jag ser till att du får service från fabrik till importör, importör till leverantör, leverantör till mig och från mig till dig.
Personlig och tät kontakt kan du lita på!

GDPR
Läs mer om vår policy kring Dataskyddsförordningen – General Data Protection Regulation (GDPR)